Mijn naam is Jolanda Vervloed, oprichtster van Yogavisie.

De eerste kennismaking met yoga was voor mij ongeveer 18 jaar geleden. Dit was tijdens een cursus zwangerschapyoga, het eerste contact was gelegd.

Een aantal jaar later heb ik de yoga weer opgepakt. Tijdens deze lessen werd de filosofie van de yoga uitgelegd en hier werd ik enorm door gegrepen. Ik wilde hier veel meer over weten en ben gestart met de docentenopleiding. Dit is het begin geweest van een reeks cursussen en opleidingen in de yogawereld. In 2012 heb ik het certificaat Kinderyogadocent behaald bij Dolfijn Wellness in Amsterdam. Aangevuld met Tieneryoga, yoga voor hoog gevoelige kinderen en weerbaarheid bij kinderen. In 2015 ben ik geslaagd voor de docentenopleiding “Natuurlijk Zwanger”, gegeven door Mamz-Academie. Dit geeft mij de mogelijkheid om zwangere vrouwen te begeleiden tijdens de zwangerschap. Vertrouwen te geven in hun eigen kracht en voor te bereiden op de bevalling. In 2019 volgde de opleiding tot meditatiedocent bij Rosalinda Weel.

Door mij bij verschillende docenten te laten opleiden ben ik er nog meer achter gekomen wat een enorme rijkdom yoga is. Yoga geeft je kracht, souplesse, ruimte, inzicht, overzicht en rust. Er zijn net zoveel yogavormen als redenen om op yoga te gaan. Iedere vorm heeft iets moois te bieden. Er zijn immers meerdere paden om een berg te beklimmen, op de top is het uitzicht hetzelfde.

In 2013 ben ik begonnen met lesgeven in de woonkamer, later is dit uitgegroeid tot Yogavisie. In het begin gaf ik les aan kinderen en in 2014 ben ik in zorgpraktijk  “De Spil”  in Opmeer begonnen met het lesgeven aan volwassenen.  Met enorme passie en liefde voor yoga geef ik nu wekelijkse lessen aan kinderen, tieners en volwassenen. De basis is hatha en Raya yoga. Juist omdat ik met diverse yogavormen in contact ben gekomen vind ik het heel waardevol om zo nu en dan aspecten uit andere yogavormen mee te nemen. Echter de klassieke yogahoudingen en de Yogasutra’s van Patanjali blijven als een rode draad door de lessen lopen. De afwisseling in de yogalessen wordt door de cursisten als zeer positief ontvangen.

Ik ben zeer dankbaar dat ik les mag geven aan zo’n leuke en mooie groep mensen. Ik maak de les en bereidt deze voor maar we maken uiteindelijk samen de les. Door tijdens de les open te staan voor inbreng van de cursisten ontstaat er een les die dynamisch is en past bij de groep. Samen zijn we actief in de yogahoudingen en stil in de meditatie.  Ik hoop mijn enthousiasme, liefde en mooie lessen op een ontspannen en open manier over te brengen.

ZO GROEIEN WE SAMEN, IEDER OP ONS EIGEN NIVO.

Ik wil iedereen uitnodigen om eens een yogales te ervaren bij Yogavisie. Voel je welkom……