OUDER/KIND YOGA

Er zijn verschillende workshops te volgen bij Yogavisie. Zo staat er geregeld een ouder en kind yogales op de agenda, een les die verbindend werkt voor ouders en kinderen. De lessen worden gegeven in de vorm van een thema. Vaste onderdelen van een ouder en kind yogales zijn; visualisatie, massage, yogaspel, creativiteit en natuurlijk ontbreken de klassieke yogahoudingen niet. Alle lesonderdelen zijn aangepast aan de belevingswereld van de kinderen. Op een speelse manier leren de kinderen omgaan met hun lichaam en geest. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen; peuter/kleuter en basisschoolkinderen.  …….ALLE AANDACHT VOOR ELKAAR

Naast ouder en kind workshops worden er ook ouder en tiener workshops aangeboden. Deze groep is voor ouders en tieners, vanaf de brugklas. Het thema wordt aangepast aan de leeftijd van de tieners en krijgen een diepere betekenis. In deze fase lijken we het contact een beetje kwijt te raken, of wordt er vooral via mobieltjes met elkaar gesproken.  Juist dan kan het heerlijk zijn om samen een yogaworkshop bij te wonen. Alle onderdelen van een volwaardige yogales komen voorbij tijdens deze les. Op een ontspannen en gezellige manier wordt er weer contact gemaakt.…ALLE AANDACHT VOOR ELKAAR

De kosten zijn € 12,50 per koppel en een les duurt 5 kwartier, dit is inclusief een kopje thee of limonade. Voor deze lessen is inschrijving nodig.

 

OVERIGE WORKSHOPS

Workshops met een thema.

Naast de workshops die gegeven worden, zoals ouder/kind yoga, zijn er  ook eenmalige workshops. Deze workshops hebben steeds een ander thema, zoals o.a. chakra’s, beginnen met yoga, of de ademhaling. Je kunt je per workshop opgeven. Er is ook een mogelijkheid om yoga  als onderdeel van bijv. een familiedag, vrienden/vriendinnendag, burendag te doen, of wat dacht u van yoga als aanvulling van een bedrijfsuitje? Voor iedere gelegenheid wordt er een mooie les gemaakt die aansluit bij de doelgroep. Heeft u belangstelling hiervoor? Neem gerust contact op via jolanda@yogavisie.nl of bel 06-23485985. Ik denk graag met u mee.

De kosten van de workshops zijn afhankelijk van de duur en het aantal deelnemers. Hierover kunnen wij persoonlijk een afspraak maken via bovenstaande contactgegevens.